Adria Ferries Kush Jemi

Lidhja e pare e shpejte detare per Shqiperi me nisje shumejavore te trageteve nga Ankona per Durres, Bari per Durres dhe anasjelltas.


Që nga viti 2004, Adria Ferries ofron shërbimin e lidhjes detare ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë: me flotën tonë moderne të anijeve roro-pax, ne e lidhim çdo ditë Portin e Durrësit me tre portet e rëndësishme tregtare italiane të Triestes, Ankonës dhe Barit.

Brenda pak vitesh jemi bërë shoqëria lider e tregut në sektorin e mallrave dhe pasagjerëve, të lidhjeve ndërmjet Italisë dhe Vendit të Shqipeve, deri më sot mburremi me më shumë se 4,2 milion pasagjerë të transportuar me 910.000 automjete, 160.000 njësi të transportuara në trevjeçarin e fundit, duke kontribuar në zhvillimin e tregut dhe të marrëdhënieve ndërmjet dy vendeve.

Zemra tregtare e shoqërisë ka qenë gjithmonë dega e transporteve detare. Me aktivitetet e saj, Adria Ferries plotëson nevojat e pasagjerëve që nisen dhe të transportuesve të shumtë që lëvizin mallra ndërmjet Shqipërisë dhe Italisë.

Në Adria Ferries sektori i pasagjerëve është i përbërë nga një shërbim-klienti efikas që i ndihmon vazhdimisht klientët. Përdor të gjitha kanalet që ka në dispozicionin e saj për të garantuar një shërbim të vazhdueshëm (call-center, rrjete sociale, whatsapp). Udhëtarët tanë shoqërohen që nga çasti i rezervimit e deri në destinacion. Reparti mbështetet në një rrjet të gjerë shitjesh online e offline, dhe është në gjendje të promovojë një gamë të gjerë shërbimesh. Komercialët, aktivë në territorin kombëtar dhe ndërkombëtar, kujdesen me ngulm për marrëdhëniet me agjencitë e udhëtimit dhe operatorët e mëdhenj të internetit.

Me flotën tonë të anijeve roro-pax, ne jemi lider në tregun e lëvizjes së mallrave në aksin italiano-shqiptar. Në sajë të modernitetit dhe të teknologjisë së njësive të saj, të ndihmuara nga fleksibiliteti i hambarëve të ofruar, Adria Ferries është në gjendje të plotësojë çdo kërkesë transporti dhe të ofrojë zgjidhjet më të mira edhe për project cargo (ngarkesat e jashtëzakonshme) dhe karvanët e jashtëzakonshëm.

Siguria e anijeve tona, e kombinuar me profesionalizmin e personelit tonë dhe me cilësinë e shërbimeve të ofruara në bord, e bën udhëtimin e pasagjerëve tonë jashtëzakonisht të rehatshëm dhe relaksues.

Përveç kësaj ne promovojmë një model biznesi të orientuar drejt zhvillimit të pranueshëm dhe krijimit të vlerës për klientët tanë dhe për ambientin.

Angazhimi ynë shkon përtej administrimit të burimeve në mënyrë të përgjegjshme, duke kontribuar konkretisht për mbrojtjen e tyre për gjeneratat e ardhshme: hulumtimi dhe zhvillimi i zgjidhjeve novatore dhe i shërbimeve të reja kalojnë nëpërmjet një procesi të realizimit të veprimeve dhe projekteve që synojnë reduktimin e ndikimit në territor, në destinacione dhe në det. Respekti për detin dhe format e tij të jetës është në qendrën e vëmendjes së shoqërisë sonë.

Ne i konsiderojmë pasagjerët jo vetëm klientë të thjeshtë, por mysafirë në bordin e anijeve tona dhe u ofrojmë atyre shërbime cilësore të dedikuara si shumë aktivitete argëtuese, të menduara për të shoqëruar pasagjerët gjatë gjithë kohës së udhëtimit (hapësirë për fëmijët, akullore, american snack bar, free wifi/internet falas) ose restorantin, ku shefat tonë të kuzhinës përgatisin çdo ditë specialitete cilësore dhe të traditës "Made in Italy", si rezultat i një përzgjedhjeje të kujdesshme të lëndëve të para.

Ne investojmë gjithmonë për personelin tonë, duke e shoqëruar atë në rrugëtimin e rritjes profesionale dhe njerëzore. Jemi një ndërmarrje e përbërë nga njerëz që lundrojnë në të njëjtin itinerar, duke bashkëpunuar në mënyrë sinergjike, të integruar dhe të përgjegjshëm dhe duke ndjekur qëllimet e përbashkëta.

MISIONI ynë është që t’u garantojmë pasagjerëve tanë një profesionalizëm maksimal, komfort dhe siguri, për t’u ofruar atyre një përvojë udhëtimi me të gjitha shërbimet në 360 gradë.

VIZIONI ynë është që t’i ofrojmë pasagjerëve tanë shërbime gjithnjë e më të avancuara, novatore dhe të integruara, për të rritur vlerën e përvojës së tyre të udhëtimit, duke kontribuar në rritjen dhe zhvillimin e marrëdhënieve dhe të shkëmbimeve, komerciale dhe kulturore, ndërmjet vendeve.

Në sajë të një rrjeti shpërndarës me mbi 6,000 agjenci italiane dhe të huaja udhëtimesh, broker ndërkombëtarë, me platformat më të mira të rezervimeve të internetit e me më shumë se 8,000 klientë dhe spedicionerë ndërkombëtarë, Adria Ferries ka teknologjinë më të përparuar të informacionit më pararojë për operacionet e kontrollit check-in, për transmetimin e të dhënave dhe të ndërfaqes me Autoritetet në Porte, si dhe një sistem të sofistikuar dhe të avancuar rezervimi (booking) të zhvilluar krejtësisht në vend.

Që nga viti 2004, Adria Ferries është bërë pjesëmarrëse në mbështetjen dhe sponsorizimin e ngjarjeve të rëndësishme ambientale, sociale dhe kulturore në SHQIPËRI, duke ndihmuar organizatat bamirëse, financimin e ngjarjeve dhe të ekipeve sportive dhe duke mbështetur pasurinë kulturore dhe turistike të Vendit të Shqipeve, duke u bërë promotori i parë i turizmit!

 

 

Company Profile Adria Ferries

traghetto Albania Adria Ferries

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.