Adria Ferries eshte lider ne sektorin detar nga, dhe per ne Shqiperi: ne saje te rrjetit te saj dhe flotes me te madhe te tregut, lidhe portet me kryesore te Adriatikut me Durresin dhe i hape Europes dyerte e Ballkanit.

Me sherbimin e ri Trieste/Durres dhe njekohesishte me ndalimin ne Ankona mund te zbuloni anijen Ro-Ro-Pax me e madhe e flotes se Adriaferries e te gjitha linjave Itali-Shqiperi.

Kurseni mijera kilometra, shmangni pritjet e gjata ne kufi, vendosni mallrat ne sigurese, camione dhe shoferat ne bordin e M/n AF MARINA!


Nisje te perditeshme nga Italia (Trieste, Ankona o Bari)  te sigurojne lidhjet me te mira ne Shqiperi me obiektivin per ti ofruar  te gjitheve player e trasportit dhe logjistikes me alternativa me efikase per cmimet me konkurruese, duke bashkur besueshmerine, cilesine, e sherbimit kursimin dhe shpejtesin.

Udhetoni ne bordin e anijeve tona ro-ro-pax dhe zbuloni sherbimet tona: do te jeni miq ne bordo, rehatia dhe cilesia italiane do te transformojne udhetimin tuaj me ne nje eksperince te kendeshme me Adria Ferries.


Shkarko te dhenat (file pdf 3 MB)

 

Informacione dhe Prenotime:

Frittelli Maritime Group Spa   -   Lungomare Vanvitelli 18    -    60121 - Ancona
Tel. 071  50211621    Fax 071  202296     Mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

         
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
captcharefresh
 
         

 

cargo Adriaferries traghetto Albania

Linjat Itali-Shqiperi

Tragetet

info booking adria ferries

E hene-e premte 08.00-20.00
E shtune              09:00-13:00

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.