Një kalim i aksesueshëm, i sigurt dhe i rehatshëm

Për Adria Ferries asgjë nuk është aq e rëndësishme sa mirëqenia dhe siguria e pasagjerëve. Për këtë, në anijet tona, çdo detaj është krijuar për t'ju bërë të përjetoni një kalim të rehatshëm dhe të pakomplikuar, pavarësisht nga nevoja juaj specifike. Hapësirat e përbashkëta, korridoret dhe dyert janë projektuar për të lejuar lehtësi maksimale te aksesit edhe për personat me lëvizshmëri të reduktuar. Për më tepër, i gjithë personeli në tokë dhe në bord marrin trajnime specifike të brendshme, duke u ndërgjegjësuar për nevojat e pasagjerëve me aftësi të kufizuara ose lëvizshmëri të reduktuar dhe të përgatitur për t'u ofruar atyre ndihmën e nevojshme

Në veçanti, ne ofrojmë, sipas kërkesës, shërbimet e mëposhtme:

  • ndenjëset për PRM-të të shpërndara në karriget e pritjes dhe në kuvertën e pasagjerëve
  • Kabina të projektuara dhe të pajisura posaçërisht. Të bollshme dhe të rehatshme, kabinat tona të rezervuara për pasagjerë me lëvizshmëri të reduktuar janë të pajisura me akses të përshtatshëm për karriget dhe këmbësorët dhe dushi ka një ndenjëse të tërhequr me doreza të veçanta. Kabinat janë të pajisura me sistem thirrjesh emergjence, si në dhomën e gjumit ashtu edhe në banjë
  • Hipja e qenit udhërrëfyes. Në bord lejohen qen udhërrëfyes të trajnuar dhe të certifikuar posaçërisht, me kusht që të jenë në gjendje të mirë shëndetësore dhe të kenë të gjitha dokumentet e nevojshme për të hyrë në vendet e vizituara gjatë kalimit. Mysafiri do të informohet paraprakisht për llojin e akomodimit që i është caktuar qenit, çdo shërbim të vënë në dispozicion të tij dhe procedurat e imbarkimit dhe zbarkimit. Të ftuarit do të jenë personalisht përgjegjës për kujdesin, ushqimin dhe kujdesin e përgjithshëm të kafshës.
  • Shenjat dhe mbishkrimet me shkrim Braille në ashensorë dhe në dyert e kabinës
  • Shërbim transporti falas për pasagjerët me aftësi të kufizuara dhe lëvizshmëri të reduktuar me minibus të pajisur në portin e Ankonës (+39 071 207891), Barit (+39 080 5788511) dhe Durrësit (+355 08007374). Kërkesa për shërbimin duhet t'i përcillet agjentit portual të portit të nisjes shumë përpara dhe duhet të përmbajë të dhënat e identifikimit të pasagjerit, datën, vendin dhe orën në të cilën do të kryhet shërbimi.

Pasagjerët që duhet të rezervojnë një kabinë me aftësi të kufizuara mund të kontaktojnë në Call Center Adria Ferries (+39 071 50211621) nga ora 8.30-13.00 deri në 14.30-19.00 nga e Hëna ne të Premte dhe te Shtunën 09.00-13.00,për të bërë rezervimin, të shkruajnë një email në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose të kontaktojnë agjencinë e tyre të besuar.

Transporti i pasagjerëve me lëvizshmëri te reduktuar, invalidëve, te sëmurëve apo personave te tjerë që kërkojnë ndihmë të vecantë duhet te komunikohet duke dërguar dokumentacionin që verteton te drejtën, te paktën 48 orë pune përpara nisjes se planifikuar me telefon tek transportuesi duke kontaktuar Call Center Asistencë PMR Adria Ferries (+39 071 50211625) ose duke shkruar në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. .Për disa kërkesa mund të kërkohet një ekzaminim më i thelluar nga pikëpamja praktike ose mjekësore, i cili do të kryhet nga një komision i brendshëm specifik. Në çdo rast, të dhënat e pasagjerëve do të trajtohen me maturi maksimale, në përputhje të plotë me legjislacionin e privatësisë.

 

SHKARKONI DOKUMENTIN PDF KËTU