Linja Bari Durres Adriaferries

Linja Bari - Durres - Bari

Adria Ferries ofron një shërbim tragetesh për në Shqipëri me nisje nga Bari për në Durrës (Durazzo) dhe nga Durrësi (Durazzo) për në Bari çdo ditë, gjatë gjithë vitit, me mundësinë e transportimit të udhëtarëve dhe të automjeteve të të gjitha llojeve.

Gjatë periudhës së verës, dhe në periudhat e sezonit turistik, nisjeve gjatë mbrëmjes u shtohen edhe nisjet ditore, duke ofruar një shërbim lidhjeje që përfshin të gjitha ditët e javës, nga mëngjesi në darkë.

Me Adria Ferries koha e udhëtimit është afro 8 orë.

Rezervo biletën tënde low cost në linjën Bari - Durrës dhe zbulo avantazhet e ofertës Early Booking, aktive gjatë gjithë vitit!

Vizito seksionin e anijeve për të zbuluar të gjitha shërbimet e ofruara, të bëra me porosi për ty.

Konsultohu me çmimet e reja dhe oraret e vitit 2023 të trageteve Adria Ferries dhe mbërrij në Shqipëri, në një tokë akoma të pa eksploruar dhe të pasur me mrekulli, histori dhe traditë. Zbulo ofertat e rezervuara për ty dhe konvencionet tona aktive: nëse je motoçiklist, kamperist ose student universiteti, ke të drejtë për një skonto prej 20%!

Për informacione dhe rezervime mund të telefonosh te Qendra jonë e Thirrjeve, Call center në n. 071-50211621 aktiv nga e hëna deri të shtunën, mund të dërgosh një e-mail në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose në mënyrë alternative mund të dërgosh një mesazh në Whatsapp në n.+39 335 634 8921. Operatorët tanë do të jenë të lumtur t'i përgjigjen pyetjeve tuaja dhe do të të shoqërojnë në blerjen e biletës sate për në Shqipëri.

Per informacione me te hollesishme vizitoni tabelen e orareve 


Oraret e udhëtimeve dhe nisjeve të: Bari - Durrës

Largimi nga BARI   Mbërritja në DURRES   Largimi nga DURRES   Mbërritja në BARI
Nga 15/0114/07
në 22:00
  Të nesërmen
në 8:00
  Nga 15/0114/07
në 22:00
  Të nesërmen
në 8:00
Nga 15/07 14/09
në 23:00
  Të nesërmen
në 8:00
  Nga 15/0714/07
në 23:00
  Të nesërmen
në 8:00
Nisjet gjatë ditës nga 15/07 në 14/09 
në 12:00 ose 13.00
  Të njëjtën ditë në
21:00 ose 22:00 
  Nisjet gjatë ditës nga 15/07 në 14/09 
në 12:00 ose 13.00
  Të njëjtën ditë në
21:00 ose 22:00 
Nga 15/09 14/12
në 22:00
  Të nesërmen
në 8:00
  Nga 15/0914/12
në 23:00
  Të nesërmen
në 8:00
Nga 15/1214/01
në 23:00
  Të nesërmen
në 8:00
  Nga 15/1214/01
në 23:00
  Të nesërmen
në 8:00

TE REJA    Autoritetet Portuale te Lindjes:URDHER n 3/201

 

Informacioni, ditët dhe oraret e nisjeve të treguara mund të ndryshojnë në çdo kohë dhe pa paralajmërim. Kohëzgjatja e kalimit dhe rrjedhimisht koha e mbërritjes në portin e destinacionit ndikohet nga anija që është  në linjë. Kompania nuk është përgjegjëse për ndryshime të papritura për arsye të forcës madhore ose teknike. Si pjesë e sigurimit të ndihmës adekuate për pasagjerët në rast të ndryshimeve operacionale në nisjen e rezervuar, Kompania do të njoftojë pasagjerët nëpërmjet një mesazhi. Prandaj është e nevojshme të siguroheni që kontakti telefonik dhe e-mail i dhënë gjatë fazës së rezervimit të jetë i vlefshëm dhe të korrespondojë me mbajtësin e biletës. Përndryshe, Kompania nuk do të mbajë përgjegjësi për mos njoftimin e klientit.

Përditësimet janë të disponueshme duke u konsultuar me sistemin e rezervimeve ose duke kontaktuar qendrën tonë të thirrjeve ose zyrat e portit.

 


Prenota il tuo traghetto per Durazzo Albania


Cmimet dhe oraret Adria Ferries

News Adria Ferries

Ofertat Adria Ferries