INFORMACION PER COOKIES

Cfare jane cookies? 
Cookies jane vargje teksti te misurave te vogla te ruajtura ne kompjuterin tuaj kur vizitohen faqet e caktuara mbi internet.
Per prenotimet,porositjete e biletave ne faqen www.adriaferries.com, eshte e nevojshme qe cookies te jene te aktivizuara.
Nese nuk doni te pranoni cookies,mund te lundroni ne faqen e internetit e ta perdorni per qellime kerkimore.
Ne pjesen me te madhe te shfletuesit, jane te aktivizuara cookies, ne fund te faqes do te gjeni informacione te nevojshme per te ndryshuar parametrat e cookies ne shfletuesin tuaj.
Cookies nuk jane te demshme per pajisjen tuaj. Ne cookies qe gjenerojme,nuk ruajme te dhenat personale identifikuese por perdorim informacione te koduara te mbledhura nga ne per te permiresuar nevojat tuaja ne faqen e internetit.
Ju funizojme keto informacione,si pjese e iniciatives tone per zbatimin dhe respektimine e ligjeve te fundit dhe per te siguaruar ndershmerine dhe trasparencen tone ne lidhje me privatesine tuaj kure perdorni faqen tone te internetit.
Me shume informacione mbi cookies i gjeni ne faqen tone www.youronlinechoice.eu.
Cookies mund te kryejne funksione te ndryshme, si per shembull ju lejon te lundroni neper faqe te ndryshme ne menyre ekikase,duke ju kujtuar preferencat tona, me te pergjitheshme mund te permiresoj qendrimin tuaj ne faqen tone te internetit.
Ne vazhdim nje pershkrim i shkurter te tipologjise te cookies te perdorura ne faqen e internetit te adriaferries.com.

Cookies teknike

Keto cookies jane thelbesore per tju lejuar te levizni ne brendesi te faqes internetit dhe per perdorimin e karakteristikave te tij, si per shembull te hyni ne zonen e reservuar te faqes se internetit.
Pa keto cookies nuk mund te jeni te furnizuar me sherbimet e kerkuara,si per shembull menaxhimin e prenotimit o hyrjen ne zona te rezervuara.
Cookies rreptesisht e nevojshme jane te perdorura per te ruajtur nje identifikues unik per te menaxhuar dhe per te identifikuar personin si unik ne krahasim me te tjere persona qe ne ate moment jane duke vizituar faqen e internetit ne menyre per te furnizuar personit nje sherbim te qendrueshem dhe te sakte,
per shembull:

• kujtimi i veprimeve te meparshme (per shembull nje vler e shtuar) gjate lundrimeve te meparshme drejte nje faqe ne te njejten seance;
• Mirembajtja e argumenteve per vendosjen e zonave te rezervuare te faqes internetit;

Cookies analitike
Keto cookies jane perdorur nga Adria Ferries S.pA. per te mbledhur statistika anonime mbi perdorimin e faqes internetit per permiresimin e performancave te struktures se faqes internetit.

Si mund te caktivizoni cookies? 
Pjesa me e madhe e shfletuesve pranon automatikisht cookies,po mund edhe te zgjidhni te mos e pranoni. Keshillohet te mos caktivizoni kete funksion per momentin qe mund tj detyroj te levizni lirishte nga nje faqe ne nje tjeter dhe per te perfituar nga te gjitha tiparet e faqes.
Nese nuk deshironi qe kompjuteri juaj te marre dhe memorizoj cookies mund te ndryshoni parametrat e sigurimit ne shfleuesit tuaj. Ne cdo rast,se vini re qe pjese te caktuara te faqes tone te internetit mund te jene te perdorura ne teresine e tyre,vetem se shfletuesi juaj pranon cookies; ne rast te kundert nuk do te jeni ne gjendje te bleni/prenotoni nje bilete.
Si rezultat,zgjedhia jua per te hequr dhe mos pranim cookies mund te ndikoj negativisht qendrimin tuaj ne faqen tone.


Ne vazhdim do te merrni shpejte istruksione si mund te caktivizoni cookies ne shfletuesit me te perhapur:

Microsoft Internet Explorer
Kliko ne ikonen”Tools” ne kendin larte-djathtas dhe seleksiono “internet option” . ne dritaren pop up seleksiono “Privacy” ketu mund te rregulloni paramentrat e cookies tuaj.

Google Chrome
Kliko celesin angles ne kendin larte-djathtas dhe seleksiono “Setting”. Tani zgjidhni “ Trego setting perparuara” (“under the Hood”) dhe ndryshoni parametrat e privatesise.

Mozilla Firefox
Nga menuja pulldown ne kendin larte-majtas seleksiono “options”. Ne dritaren pop un seleksiono “Privacy” ketu mund te rregulloni dhe paramentrat e cookies tuaj.

Safari
Nha menuja pulldown e “setting” ne kendin larte-djathtas seleksiono “Preferences”. Seleksiono “sigurese” dhe ketu mund te rregulloni parametrate e cookies tuaj.
Per te ditur me shume persa i perket cookies dhe si te menaxhosh o caktivizosh pjeset e treta ose te marketingut/retargeting visitoni www.youronlinechoise.com.
Per caktivizimin e cookies analitike ose per te detyruar Google Analytics per te mbledhur informacione mbi lundrim tuaj mund te shkarkoni shtesen e shfletuesit per caktivisimin e Google Analytics:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.