lavora con noi adria ferries           

captcharefresh

Posicionet e hapura

Adria ferries seleksionon Oficer te kuvertes, te makinerive, elektriciste, dhe frigoriferist, italiane ose europiane,me qellim zgjerimin e organikes ne anijet e saj Ro/Ro Pax.

Ne menyre te vecante per Drejtorat dhe Oficeret e makinerive kerkohet eksperience e provuar mbi tipollogjine e motorreve me 4 kohe dhe mbi aparatet ndihmese (gjenetore, ajer i kondicionuar dhe ftohje, hidraulike, gjeneratore me avull).

Duke perdorur formularin,kandidatet duhet te dergojne CV e tyre te kompletuar me certifikaten IMO, bashkengjitur A, faqet e librezes detare, specifikuar llojin e motorreve dhe te impianteve qe ka perdorur, me pelqimin per perpunimin e te dhenave ne perputhje me legjislacionin ne fuqi te privatesise.

Linjat Itali-Shqiperi

Tragetet

info booking adria ferries

E hene - E premte: 08:30 - 13:00
  14:30 - 19:00
   
E shtune: 09:00 - 13:00 

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.