Nave AF Claudia Adriaferries

TRAGETI AF CLAUDIA


 

AF Claudia, e ndërtuar në vitin 2001, ka një kapacitet aktual për 950 pasagjerë dhe disponon një kabinë VIP me shtrat martesor dhe 75 kabina katërshe me shërbime higjienike dhe ajër të kondicionuar, me një numër të përgjithshëm prej 304 shtretër, 2 salla me poltrona me një numër të përgjithshëm prej 207 poltrona, një bar dhe një restorant self-service.

AF Claudia është konceptuar me një dizajn novator: anija do të marrë pamjen e yjësive të hapësirës të cilat, që nga kohët antike, kanë udhëhequr lundërtarët dhe u kanë dhënë mundësinë atyre jo vetëm të orientohen, por edhe të njohin dhe eksplorojnë botën. Njëherë e një kohë, në fakt, busulla nuk ekzistonte dhe popujt antikë nuk mund të përcaktonin pozicionin e tyre në det të hapur, përveç se duke u orientuar me anën e yjeve. Në bordin e AF Claudia edhe ju gjithashtu mund të orientoheni me anën e yjeve dhe të zhyteni në hapësirë, në një përvojë unike: do t'ju presin dy salla me kolltukë të rehatshëm Arusha e Madhe dhe Arusha e Vogël, restoranti Orioni, bari Kasiopea dhe dyqani duty-free Andromeda.

 

SHËRBIME NË BORD

 • Self service me 95 vende ulur;
 • Bar i madh me 150 vende ulur
 • Duty free shop
 • TV Satelitor
 • Shfaqje e filmave më të mirë dhe evente sportive
 • Shërbim falas për lidhjen me internetin wi-fi në bord

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Gjatësia: 186,49 metri
 • Tonazhi: 24418 Ton
 • Kapaciteti i pasagjerëve: 950
 • Numri i kabinave: 76
 • Shtretër: 306
 • Kapaciteti i garazhit: 2044 metra linear

LISTA E KANELEVE TV

 

 • 1            RAI1
 • 2            RAI2
 • 3            RAI3
 • 4            Rete4
 • 5            Canale 5
 • 6            Italia 1
 • 7            LA 7
 • 8            RAI4
 • 9            RAI Movie
 • 10          RAI News 24
 • 11          Radio Kiss Kiss TV
 • 13          Napoli Mia
 • 14          RDS TV
 • 15          TGCom 24
 • 18          Padre Pio TV
 • 19          CNBC
 • 20          Rai Sport
 • 100        Security
 • 101        Publicity
 • 850        Boing

Cmimet dhe oraret Adria Ferries

News Adria Ferries

Ofertat Adria Ferries

Linjat Itali-Shqiperi

Tragetet

info booking adria ferries

E hene - E premte: 08:30 - 13:00
  14:30 - 19:00
   
E shtune: 09:00 - 13:00 

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.