Nave AF Mia Adriaferries

TRAGETI AF MIA


AF Mia, shtesa më e fundit në flotën e Adria Ferries, revolucionon dhe rrit standardin e shërbimit të ofruar deri më tani për pasagjerët që udhëtojnë në linjën Itali-Shqipëri. Në fakt është një traget modern lundrimi, i pajisur me shërbimet më të mira në treg, si në nivel hoteli ashtu edhe në nivel ushqimi dhe pije. Për më tepër, me synimin për "udhëtim të gjelbër" dhe për të kontribuar konkretisht në mbrojtjen e burimeve natyrore, hyrja e re është tashmë e pajisur me një sistem pastrimi për të reduktuar emetimet dhe i është nënshtruar ri-blatimit për të përmirësuar efikasitetin e konsumit.

AF Mia është e pajisur me 197 kabina gjithsej, të gjitha me tualet, dush dhe kondicioner. Ka 2 kabina të rezervuara për pasagjerët PMR ndërsa në kuvertën e sipërme ka 14 suita me krevate dopio dhe banim treshe ose katërfish. Së fundi, janë 8 kabina të rezervuara për udhëtarët e shoqëruar nga kafshët shtëpiake. Në anije ka edhe 3 sallone që mund të strehojnë deri në 181 pasagjerë.

Oferta e Bareve dhe Restoranteve është shumë e gjerë dhe e përshtatshme për çdo lloj udhëtari, prej të cilëve janë 6 gjithsej. Në bord ka një restorant à la carte për klientët që kërkojnë një mjedis mikpritës dhe intim në të cilin mund të shijojnë një menu të rafinuar, duke përfituar nga shërbimi i përpiktë dhe i vëmendshëm nga stafi i Adria Ferries. Për ata që kërkojnë një hapësirë ​​joformale në të cilën mund të blejnë dhe konsumojnë vaktet, është në dispozicion restoranti i vetëshërbimit me 230 vende. Ka edhe 3 shufra të madhësive të ndryshme, të vendosura si në kuvertën e brendshme ashtu edhe në atë të jashtme. Emëruesi i përbashkët i të gjitha pikave të hotelierisë është ekselenca dhe shumëllojshmëria e produkteve të ofruara.

Një zonë e pajisur plotësisht, e madhe dhe e sigurt për lojëra, e vendosur pranë restoranteve dhe pa taksa është e rezervuar për mysafirët e rinj që hipin në AF Mia.

Së fundi, për të qëndruar gjithmonë të lidhur gjatë lundrimit, ekziston një lidhje wi-fi e disponueshme për të gjithë pasagjerët, pa pagesë, në zonat e përbashkëta të anijes.

SHËRBIMET NË BORD

 • Self-service me 230 vende
 • Restorant à la carte me 100 vende
 • Bar Lounge me 290 vende
 • Bar Sundeck me tavolina në natyrë në kuvertën e madhe të pasme me tarracë
 • Snack bar me 100 vende
 • Sallon muzikor dhe sallon vëzhgimi me 120 vende
 • Zonë e madhe e pajisur për fëmijë
 • Dyqan pa doganë
 • Shërbimi falas i lidhjes me internet wi-fi në bord

TIPARET TEKNIKE

 • Gjatësia: 200.65 metra
 • Tonazhi: 29968 ton
 • Kapaciteti i pasagjerëve: 1528
 • Numri i kabinave: 197 (2 kabina PMR)
 • Shtretër: 713
 • Vende: 181
 • Kapaciteti i garazhit: 1950 metra linear