Udhëtoj pa shqetësime

Zbuloni Paketat e reja Premium Adria Ferries dhe shtojini ato në biletën tuaj në momentin e rezervimit!

Siguroni udhëtimin tuaj me traget për të shijuar pushimet tuaja në qetësi maksimale dhe në siguri të plotë.

Çdo paketë u garanton pasagjerëve përfitime shtesë të dedikuara dhe akses në Adria Ferries Call Center Premium, një linjë preferenciale e rezervuar, për të gjitha ndryshimet dhe kërkesat për ndihmë.

Nëpërmjet mbulimit të sigurimit Ergo, ne ju ofrojmë mundësinë e të paturit garanci në rast anulimi të udhëtimit dhe një mbulim shtesë të bagazheve mjekësore të vlefshme për personin.

Paketat mund të përcaktohen në mënyrë të pavarur përmes sistemit të rezervimit online ose të kërkohen nga qendra jonë e thirrjeve gjatë procesit të rezervimit duke kontaktuar në numrin +39 071 50211621 ose duke dërguar një email në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

 

Prenota il tuo traghetto per Durazzo Albania

 

Prenota il tuo traghetto per Durazzo Albania

 

Pacchetti Premium