Trageti AF Marina Adriaferries

AF MARINA


Trageti AF Marina ndertuar ne Itali ne vitin 1994, ka nje kapacitet prej 600 pasagjere dhe 300 automjete. Kabina jane 119 per nje total 519 krevate disponojne dush, lavaman, sherbime dhe ajer kondicionuar te rregjstrushme. Ka 125 vende ne kolltuk, dy klube dhe nje hapesire dedikuar per trasportin e kafsheve.

NE BORDE

 • Vete-sherbime i madhe me 95 vende
 • Klubi madhe me 150 vende te ulura
 • Dyqane duty free
 • Kabina per kafshe per ato qe jane te shoqeruar nga miqte e tyre 4 kembe
 • TV sarelitare
 • Projektime te filmave me te mire dhe ngjarjeve sportive 

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Gjatesia: 168 mt
 • Tonazhi: 14.169 Ton
 • Kapaciteti pasagjereve: 600
 • Numri i kabinave: 119
 • Krevate: 474
 • Kapaciteti i garazhdit: 1600 mt

 

Cmimet dhe oraret Adria Ferries

News Adria Ferries

Ofertat Adria Ferries