Ofertat Adria Ferries

Agjencite Adria Ferries

 Informativa Covid

Mirsevini ne bord

MIRSEVINI ne bordKliko ketu dhe konsultohu per sherbimet ne bordin e anijeve AF menduar per te bere udhetimin me te rehatshme per miqte! 

Operatorit Turistik

fiere Adria Ferries traghettiNisu per te zbuluar Shqiperine!Besoji Operatorit tone Turistik dhe zgjidh zgjidhjen e duhur te udhetimit per ju!

Cargo

Cargo Adria FerriesNisjet e perditeshme nga Italia u sigurojne te gjitheve player e trasportit alternativat me efikase me cmimet me konkurruese!! Kliko ketu

Po nisemi përsëri! ⛴

 

 


Tragete Shqiperi

Tragete Shqiperi, Nisje nga Ankona dhe Bari per Durres me Adria Ferries. Prenoto on line bileten tende.

Fëmijët udhëtojnë falas

Fëmijët udhëtojnë falas

rezervo menjëherë pushimet tuaja në familje!

>Ofert speciale per kamperistet  20% ulje ne tarifen kampe Adria Ferries

Ofert speciale per kamperistet

20% ulje ne tarifen kamper

Bej edhe kthimin dhe kurse Adria Ferries

Bej edhe kthimin dhe kurse 

ulje dere ne 50% ne kthim 

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.