Zone per Agjencite Adria Ferries

Miresevini ne zonen e rezervuar te Agjensive te Udhetimit Adria Ferries.
Kjo faqe eshte e rezervuara agjenteve qe deshirojne te punojne me Adria Ferries dhe te prenotojne traghete per ne Shqiper ne autonomi te plote.

Miresevini ne zonen e rezervuar te Agjensive te Udhetimit Adria Ferries.
Kjo faqe eshte e rezervuara agjenteve qe deshirojne te punojne me Adria Ferries dhe te prenotojne traghete per ne Shqiper ne autonomi te plote.

Duke perdorur sistemin tone te prenotimit ju mund:

  • Te prenotoni ne autonomi pa pritje telefonike te panevojshme ne cdo ore
  • Te perdorni nje sistem prenotimi online te thieshte dhe intuitive
  • Te stamponi konfermimin dhe te dorezoni shpejte kuponin kilientit

Je i regjistruar

Identifikohu me te dhenate tuaja
Hyni

Nuk je akoma i regjistruar?

Plotesoni formularin qe gjeni ne linkun meposhtem. Ju do te merrni kredencialet e hyrjes me email. Nderkohe prenotoni permes qendres tone prenotimit ne nr. 071 50211621


Regjistrohu

Linjat Itali-Shqiperi

Tragetet

info booking adria ferries

E hene - E premte: 08:30 - 13:00
  14:30 - 19:00
   
E shtune: 09:00 - 13:00 

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.