Trageti AF Francesca Adriaferries

AF FRANCESCA


AF Francesca ka 296 kabina, per nje total prej 859 shtreterish. Kabina jane te pajisura me nje dush, lavaman, sherbime dhe ajer te kondicinuar te rregjistrueshem. Ekziston nje restorant à la carte me 50 vende, nje restorant te madh vete-sherbimidy klube dhe nje hapesire dedikuar per transportin e kafsheve.

NE BORDE:

 • Restoranti dhe piceria me menu dhe 50 vende te ulura
 • vete-sherbime i madhe me 226 vende
 • Klubi kryesor me 235 vende te ulura
 • Klubi ne kuverten e siperme,piadineria,piceri dhe kebab
 • Zone e pirjes duhanit e brendeshme me ekrane tv
 • Dyqane duty free
 • Zone pik-nik me stola dhe tavolina per ngrenie
 • Kabina per kafshe per ato qe jane te shoqeruar nga miqte e tyre 4 kembe
 • TV sarelitare
 • Projektime te filmave me te mire dhe ngjarjeve sportive

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

 • Gjatesia: 148 mt
 • Tonazhi: 19.811 Ton
 • Kapaciteti pasagjereve: 2000
 • Numri i kabinave: 296
 • Krevate: 859
 • Kapaciteti i garazhdit: 750 mt

 

 

Cmimet dhe oraret Adria Ferries

News Adria Ferries

Ofertat Adria Ferries