Oferta turne ne Shqiperi Adria Ferries

Oferta paketa turistike Il Mondo in Mano

 

Adria Ferries nuk është vetëm udhëtim, por edhe pushime!

Zbulo paketat turistike që propozohen nga tour operatori ynë Il Mondo in Mano.

Në qoftë se zgjedh formulën anije+ ndejë do të kesh një skonto deri në 35% për të gjitha linjat!

 

Skonto 35% për nisjet vajtje dhe ardhje në linjat e trageteve Ankona Durrrës dhe tragetet Durrës Ankona, Bari Durrës dhe Durrës Bari, Trieste Durrës dhe Durrës Trieste.

Oferta është e vlefshme për të gjitha rezervimet në portalin Adria Ferries online https://booking.adriaferries.com/.

Faqja e internetit mund të konsultohet nga pc, smartphone e tablet, rezervoje biletën tënde lowcost për në Shqipëri në çdo çast.

Lejoja vetes një udhëtim me tragetet tonë AF Michela, AF Marina e AF Francesca, zbulo shërbimet e trageteve Adria Ferries dhe cilësinë e restoranteve tona 100% Made in Italy.

Mos e humb rastin për të kursyer në çmimin e biletës me Adria Ferries, oferta është e aplikueshme për të gjitha nisjet gjatë verës drejt Shqipërisë.

 

Oferta varet nga disa kufizime. Kjo skonto nuk mund të kombinohet me një skonto tjetër, nuk mund të ndryshohet dhe është subjekt i kufizimeve sipas disponueshmërisë.