Oferta family first Adria Ferries

Oferta familje 

 

Përgatiti valixhet dhe nisu për në Durrës bashkë me familjen tënde!

Për nisjet gjatë verës 2019, linja e Ankonës do të ketë një zbritje prej 10%!

 

Skonto 10% për nisje në linjën e Ancona Durrës. 

Oferta është e vlefshme për të gjitha rezervimet në portalin Adria Ferries online https://booking.adriaferries.com/ deri më 31/07.

Faqja e internetit mund të konsultohet nga një pc, smartphone e tablet. Rezervoje biletën tënde lowcost për në Shqipëri në çdo çast.

Lejoja vetes një udhëtim me tragetet tonë AF Michela, AF Marina e AF Francesca, zbulo shërbimet e trageteve Adria Ferries dhe cilësinë e restoranteve tona 100% Made in Italy.

Mos e humb rastin për të kursyer në çmimin e biletës me Adria Ferries, oferta është e aplikueshme për të gjitha nisjet gjatë verës drejt Shqipërisë.

 

Oferta varet nga disa kufizime. Kjo skonto nuk mund të kombinohet me një skonto tjetër, nuk mund të ndryshohet dhe është subjekt i kufizimeve sipas disponueshmërisë.