rassegna stampa Adria Ferries

Adria Ferries Marrëveshje Institucionale

Marrëveshje Institucionale

Marrëveshje Institucionale:  Adria Ferries ofron një ulje prej 50% për të gjitha Institucionet për udhëtime në Shqipëri!

Udhëto me Adria Ferries, lundro drejt Shqipërisë, një botë e pacenuar dhe ende e panjohur. Zbulo të gjitha ofertat e leverdishme dhe organizo pushimet tuaja!

 

Biletat Ankona Durrës Ankona:

Ne periudhat e Sezonit te Ulet:

• deri në -20% skonto mbi tarifen e sistemacionit
• deri në -15% skonto mbi makinen

Ne periudhat e Sezonit te Larte:

• deri në -10% skonto mbi totalin e biletes

 

Biletat Bari Durrës Bari:

Ne periudhat e Sezonit te Ulet:

• deri në -15% skonto mbi tarifen e sistemacionit
• deri në -15% skonto mbi makinen

Ne periudhat e Sezonit te Larte:

• deri në -10% skonto mbi totalin e biletes

 

 

Telefono tani në numrin 071-50211621 për të mësuar ofertat e rezervuara për ju ose na shkruaj në adresën e-mail Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. operatorët tanë do të jenë në dispozicionin tënd!

 

 

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.