OFERTA PER TRAGETET- FEMIJET

Falas femijet deri ne 4 vjece, gjysem cmimi nga 4 deri 12 vjec akoma pa mbushur.

Femijet nga 0 deri 4 vjec pa mbushur udhetojne falas ne linjat Ankona-Durres-Ankona dhe Bari – Durres-Bari (perjashtuar taksat, pa te drejte per krevat ose kolltuk).

SUlje 50% ne tragetet per ne Shqiperi per femijet nga 4 deri 12 vjec pa mbushur.

N.B. Per cmimet e femijve aplikohen uljet e parashikuara.

Linjat Itali-Shqiperi

  • nga Ancona

    Ancona - Durazzo
  • nga Bari

    Bari - Durazzo
  • nga Trieste

    Trieste- Durazzo

Tragetet

info booking adria ferries

E hene-e premte 08.00-20.00
E shtune              09:00-13:00

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.