Vëndet e fundit në dispozicion: ofertat Adria Ferries

Ankona: vëndet e fundit në dispozicion!

Nëse nuk e keni rezervuar ende udhëtimin tuaj të ardhshëm në Shqipëri, nxitoni: vendet do të mbarojnë!

Për më tepër, në linjën e Ankonës, zbritje deri në 50% për nisjet nga 1 qershori deri më 30 shtator.

 

Zbritja është e aplikueshme në linjat Ancona Durrës dhe Durrësi Ankona.

Oferta është e vlefshme për prenotimet e bëra në portalin Adria Ferries në internet https://booking.adriaferries.com/, duke telefonuar në Call Center në +39 071 50211621, duke dërguar një email në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose në agjencinë tuaj te besueshme.

Rezervoni biletën tuaj me kosto të ulët për në Shqipëri dhe kënaquni me një udhëtim në komoditetin e anijeve tona AF Claudia, AF Marina dhe AF Francesca.

Zbuloni shërbimet në bordet e trageteve Adria Ferries dhe cilësinë e restoranteve tona 100% Made in Italy.

Mos e humbni mundësinë për të kursyer në çmimin e biletës me Adria Ferries, oferta është e aplikueshme  në nisjet nga 01 qershor deri në 30 shtator.

Vendet dhe çmimet i nënshtrohen disponueshmërisë së kufizuar.