Oferta Pre-booking sezoni veror Adria Ferries

Rezervo pushimet tuaja verore!

 

Nga Bari kursej sot dhe nisem kur të dua!

Rezervo menjëherë pushimet verore për në Shqipëri!
 

Zbritje çmimesh prej 30% për të gjitha nisjet verore, vajtje ardhje në linjën e trageteve Bari Durrës dhe trageteve Durrës Bari.

Oferta është e vlefshme për të gjitha rezervimet në portalin Adria Ferries online https://booking.adriaferries.com/ deri më 15/04.

Faqja e internetit mund të konsultohet nga pc, smartphone e tablet, rezervoje biletën tënde lowcost për në Shqipëri në çdo çast.

Lejoja vetes një udhëtim me komoditet në anijet tona dhe zbulo shërbimet e trageteve Adria Ferries dhe cilësinë e restoranteve tona 100% Made in Italy.

Mos e humb rastin për të kursyer mbi çmimin e biletës me Adria Ferries, oferta është e aplikueshme për të gjitha nisjet verore drejt Shqipërisë.

 

Oferta varet nga disa kufizime. Kjo skonto nuk mund të kombinohet me zbritje të tjera çmimesh e nuk mund të ndryshohet dhe është subjekt i kufizimeve sipas disponueshmërisë.