Oferta family first Adria Ferries

Family First

 

Përgatit valixhet dhe nisu për në Durrës së bashku me familjen tënde!

Për rezervime me të paktën dy të rritur dhe një fëmijë deri me datën 30/06 në linjën e Ankonës do të kesh 20% zbritje çmimi për sistemimin tënd!

 

Zbritje çmimi prej 20% për nisjet vetëm shkuarje në linjën Ankona Durrës.

Oferta është e vlefshme për të gjitha rezervimet në portalin Adria Ferries online https://booking.adriaferries.com/ deri më 30/06 dhe pranë agjencisë tënde të besueshme të udhëtimeve.

Faqja e internetit mund të konsultohet nga pc, smartphone e tablet. Rezervoje biletën tënde lowcost për në Shqipëri në çdo çast.

Lejoja vetes një udhëtim të rehatshëm në tragetet tona AF ClaudiaAF Marina dhe AF Francesca, zbulo shërbimet në bordin e trageteve Adria Ferries dhe cilësinë e restoranteve tona 100% Made in Italy.

Mos e humb rastin për të kursyer mbi çmimin e biletës me Adria Ferries, oferta është e aplikueshme për të gjitha nisjet drejt Shqipërisë, deri me datën 30/06.

 

Oferta varet nga disa kufizime. Zbritja e çmimit nuk mund të kombinohet me një skonto tjetër e nuk mund të ndryshohet, dhe është subjekt i kufizimeve sipas disponueshmërisë.