Oferta Black Month Adria Ferries

Oferta Black Month

 

Mos humb kohë! Rezervo menjëherë pushimet tuaja në Shqipëri!

Nëntori muaji Black Month! Zbritje çmimi për makinat prej 30% në linjën Bari - Durrës për nisjet me datën 28/11 dhe më 29/11!

 

Oferta është e vlefshme për të gjitha rezervimet e muajit nëntor në portalin Adria Ferries online https://booking.adriaferries.com/ .

Faqja e internetit mund të konsultohet nga pc, smartphone e tablet. Rezervoje biletën tënde lowcost për në Shqipëri në çdo çast.

Lejoja vetes një udhëtim me komoditet në tragetet AF Claudia, AF Marina e AF Francesca, zbulo shërbimet në bordin e trageteve Adria Ferries dhe cilësinë e restoranteve tona 100% Made in Italy.

Mos e humb rastin për të kursyer mbi çmimin e biletës me Adria Ferries. 

 

Oferta varet nga disa kufizime. Zbritja e çmimit nuk mund të kombinohet me një skonto tjetër, nuk mund të ndryshohet dhe është subjekt i kufizimeve sipas disponueshmërisë.