Oferta Pre-Booking Krishtlindje Adria Ferries

Oferta Pre-Booking Krishtlindje 

 

 

Mos humb kohë! Rezervo menjëherë pushimet tuaja në Shqipëri!

Plaku i Vitit të Ri këtë vit ka ardhur para kohe dhe ka prurë me vete një zbritje prej 20% në linjën e Barit për nisjet nga data 20/12 deri më 06/01!

 

Zbritje prej 20% për nisjet me linjën Bari Durrës.

Oferta është e vlefshme për të gjitha rezervimet në portalin Adria Ferries online https://booking.adriaferries.com/ deri më 12/12.

Faqja e internetit mund të konsultohet nga pc, smartphone e tablet. Rezervoje biletën tënde lowcost për në Shqipëri në çdo çast.

Lejoja vetes një udhëtim me komoditet në tragetet AF Claudia, AF Marina e AF Francesca, zbulo shërbimet në bordin e trageteve Adria Ferries dhe cilësinë e restoranteve tona 100% Made in Italy.

Mos e humb rastin për të kursyer mbi çmimin e biletës me Adria Ferries, oferta është e aplikueshme për të gjitha nisjet e Krishtëlindjes për Shqipërinë.

 

Oferta varet nga disa kufizime. Zbritja e çmimit nuk mund të kombinohet me një skonto tjetër, nuk mund të ndryshohet dhe është subjekt i kufizimeve sipas disponueshmërisë.