Udhëtoni për Pashkë 2019 Adriaferries

Early Booking Summer 2019!  

Nga Ankona: nisu dhe kurse!

Rezervo menjëherë udhëtimin tënd në Shqipëri në auto!

 

Skonto deri në 45% për automjetet, për nisjet vajtje dhe ardhje në linjat e trageteve Ankona Durrës dhe tragetet Durrës Ankona. Oferta është e vlefshme për të gjitha rezervimet në portalin Adria Ferries online https://booking.adriaferries.com/.

Faqja e internetit mund të konsultohet nga pc, smartphone e tablet, rezervoje biletën tënde lowcost pë në Shqipëri në çdo çast.

Skontot varen nga oraret, orari i këshilluar për rezervimin është nga ora 18:00 deri në orën 24:00.

Lejoja vetes një udhëtim me komoditet në tragetin e ri Af Michela, zbulo shërbimet e trageteve Adria Ferries dhe cilësinë e restoranteve tona 100% Made in Italy.

Mos e humb rastin për të kursyer mbi çmimin e biletës me Adria Ferries, oferta është e aplikueshme për të gjitha nisjet drejt Shqipërisë nga data 01 Prill deri më 15 Gusht.

 

Oferta varet nga disa kufizime. Kjo skonto nuk mund të kombinohet me një skonto tjetër, nuk mund të ndryshohet dhe është subjekt i kufizimeve sipas disponueshmërisë.

Linjat Itali-Shqiperi

  • nga Ancona

    Ancona - Durazzo
  • nga Bari

    Bari - Durazzo
  • nga Trieste

    Trieste- Durazzo

Tragetet

info booking adria ferries

E hene-e premte 08.00-20.00
E shtune              09:00-13:00

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.