Oferta Halloweek

Nëse prenoton në javën e Halloweenit nga 20/10 deri në 31/10

50% OFF

MBI TË GJITHA KTHIMET PËR TË GJITHA UDHËTIMET PËRFSHIRË EDHE ATO TË KRISHTLINJEVE

 

CLIKO KETU per te prenotuar, telefono numrin +39 07150211621 ose shkruaj Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

  

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.