Oferta Deck & Car Ancona

Vetëm për nisje në korrik dhe gusht...

VETEM NE LINJEN ANCONA-DURRES

MAKINA € 80

DECK € 50

MOTORR GRATIS

 

CLIKO KETU , per te prenotuar, telefono numrin +39 07150211621 ose shkruaj Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.