Ofertat verore për nisjet ditën Bari-Durrës

Për të gjitha ditët e nisjes së verës në vijën Bari-Durrës

Deck € 24

Deck V/A € 46

Makina € 60

Makina V/A € 112

 

CLIKO KETU , per te prenotuar, telefono numrin +39 07150211621 ose shkruaj Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

 

 

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.