KAMPER

Me kamper ne Token e Shqiponjave

Shqiperia , toka mikpritese eshte gati per t’u njohur dhe per t’u zbuluar :

 • natyra e paprishur
 • plazhet e bukura
 • ujerat kristal
 • histori
 • deshmi e se kaluares
 • tshume tradita per te njohur
 • kuzhine shume e mire

Udhetime pushimi eshte menyra me e pershtatshme per te jetuar afer natyres, detit, dhe per te zbuluar nje toke te re.


Ne kemi nenshkruar marreveshje me shoqatat e medha qe ju lejon per te zbuluar kete vend te mrekullueshem duke kursyer.

Linjat Itali-Shqiperi

 • nga Ancona

  Ancona - Durazzo
 • nga Bari

  Bari - Durazzo
 • nga Trieste

  Trieste- Durazzo

Tragetet

info booking adria ferries

E hene-e premte 08.00-20.00
E shtune              09:00-13:00

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.