rassegna stampa Adria Ferries

Adria Ferries Marrëveshja Kamper

Marrëveshja kamper

Nisuni me kamper dhe lundroni me Adria Ferries për në Shqipëri, një botë e pandotur dhe ende e paeksploruar.

Nuk ka asgjë të krahasueshme me ndjenjën e lirisë dhe pavarësisë së një udhëtimi në një kamping! Për këtë Adria Ferries ka lidhur një marrëveshje me shumë shoqata dhe klube të komperistëve. Për anëtarët e këtyre organizatave do të jepet një zbritje në tarifën e Camper ose Caravan. Zbuloni ofertat e favorshme dhe organizoni pushimet tuaja! 

Biletat Ancona Durres Ankona

Ne periudhat e Sezonit te Ulet:

-20% zbritje në tarifën e kamperit nga lista
• Kabina me çmimin e pontes për pasagjer (maksimumi 4 pasagjerë për automjet)
-20% në tarifën e pontes për pasagjer, në rast të mos disponueshmërisë së kabinave (maksimumi deri në 4 pasagjerë për automjet)
• Zbritja në udhëtimin e kthimit varion nga 10% në 30% në bazë të datës së nisjes dhe itinerarit të interesit.

Ne periudhat e Sezonit te Mesem:

-20% në tarifën e kamperit nga lista
-20% në tarifën e kabinës nga lista (maksimumi deri në 4 pasagjerë për automjet)
-15% në tarifën e pontes për pasagjer, në rast të mos disponueshmërisë së kabinave (maksimumi deri në 4 pasagjerë për automjet)
• Zbritja në udhëtimin e kthimit varion nga 10% në 30% në bazë të datës së nisjes dhe itinerarit të interesit.

Ne periudhat e Sezonit te Larte:

• Zbritje e aplikueshme për shumën totale të biletës e barabartë me 10% mbi tarifat e transportit.

Përqindjet e zbritjes zbatohen vetëm për tarifën e mallrave dhe jo për tarifat portuale. 

 

Biletat Bari Durrës Bari:

Ne periudhat e Sezonit te Ulet:

• -15% në tarifën e kamperit nga lista
• Kabina me çmimin e pontes për pasagjer (maksimumi 4 pasagjerë për automjet)
-15% në tarifën e pontes për pasagjer, në rast të mos disponueshmërisë së kabinave (maksimumi deri në 4 pasagjerë për automjet)
• Zbritja në udhëtimin e kthimit varion nga 10% në 30% në bazë të datës së nisjes dhe itinerarit të interesit.

Ne periudhat e Sezonit te Mesem:

-15% në tarifën e kamperit nga lista
-20% në tarifën e kabinës nga lista (maksimumi deri në 4 pasagjerë për automjet)
-15% në tarifën e pontes për pasagjer, në rast të mos disponueshmërisë së kabinave (maksimumi deri në 4 pasagjerë për automjet)
• Zbritja në udhëtimin e kthimit varion nga 10% në 30% në bazë të datës së nisjes dhe itinerarit të interesit.

Ne periudhat e Sezonit te Larte:

• Zbritje e aplikueshme për shumën totale të biletës e barabartë me 10% mbi tarifat e transportit.

Përqindjet e zbritjes zbatohen vetëm për tarifën e mallrave dhe jo për tarifat portuale.

Ofertat i nënshtrohen kufizimeve, zbritjeve jo kumulative dhe jo të modifikueshme dhe i nënshtrohen disponueshmërisë së kufizuar. 

Telefono menjëherë  ne 0071-50211621  dhe zbuloni se cilat oferta ju dedikohen ose na shkruani në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., operatorët tanë do të jenë në dispozicionin tuaj! 

 

Prenota qui