rassegna stampa Adria Ferries

Adria Ferries Marrëveshja motoçikliste

Marrëveshja motoçikliste

Hipni në motocikleta dhe lundroni me Adria Ferries për të zbuluar Tokën e Shqiponjave!

Shqipëria ofron nga veriu në jug shumë rrugë për adhuruesit e udhëtimit me dy rrota të cilat me të drejtë janë ndër më interesantet për motoçiklistët nga e gjithë bota! Adria Ferries ka lidhur një marrëveshje me shoqata të shumta të motoçiklistëve duke rezervuar tarifa me zbritje për anëtarët.

Çfarë prisni për të organizuar turneun tuaj të radhës?

 

Biletat Ancona Durres Ancona:

Ne periudhat e Sezonit te Ulet:

  • 00 Euro bileta e motoçikletës, taksat dhe tarifa shtesë ETS
  • 20% në tarifën e akomodimit në bord nga lista e çmimeve (deri në maksimum 2 pasagjerë për automjet)
  • 20% në tarifën e pontes për pasagjer

Zbritja në udhëtimin e kthimit varion nga 5% në 20% në bazë të datës së nisjes dhe itinerarit të interesit.

 

Ne periudhat e Sezonit te Larte:

  • Zbritje e aplikueshme për shumën totale të biletës e barabartë me 10% në tarifat e transportit

Përqindjet e zbritjes zbatohen vetëm për tarifën e mallrave dhe jo për tarifat portuale dhe shtesën ETS. Këto shuma janë subjekt i ndryshimit

 

Biletat Bari Durres Bari:

Ne periudhat e Sezonit te Ulet:

  • 00 Euro bileta e motoçikletës, taksat dhe tarifa shtesë ETS
  • 25% në tarifën e akomodimit në bord nga lista e çmimeve (deri në maksimum 2 pasagjerë për automjet)
  • 20% në tarifën e pontes për pasagjer

Zbritja në udhëtimin e kthimit varion nga 5% në 20% në bazë të datës së nisjes dhe itinerarit të interesit.

 

Ne periudhat e Sezonit te Larte:

  • Zbritje e aplikueshme për shumën totale të biletës e barabartë me 10% në tarifat e transportit

 

Përqindjet e zbritjes zbatohen vetëm për tarifën e mallrave dhe jo për tarifat portuale dhe shtesën ETS. Këto shuma janë subjekt i ndryshimit

Ofertat i nënshtrohen kufizimeve, zbritjeve jo kumulative dhe jo të modifikueshme dhe i nënshtrohen disponueshmërisë së kufizuar.

Telefono tani ne 0071-50211621 dhe zbuloni se cilat oferta ju dedikohen ose na shkruani në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo., operatoret tane do te jene ne dispozicionin tuaj!

Prenota qui