Adriaferries - 2004 / 2014 - 10 vjet Adriaferriesvideo tragetesh Adriaferrieskontakte tragetesh Adriaferries
AdriaferriesAdriaferriesLinjat - Ankona - Bari - DürresAnije TragetecargoCmime trageteshOrare trageteshPrenotim tragetesh

OFERTA DHE TE REJA!

TRENITALIA+ADRIAFERRIES

Marrëveshja Treinitalia - Adria Ferries

IMPORTANTE SAPERE CHE:

SHERBIM SMS


Servizio SMSLajmet me te reja menjehere ne telefonin tuaj

NA NDIQNI NE...


Adria Ferries FaceBookAdria Ferries su YouTubeAdria Ferries Twitter

AADRIA FERRIES SPONSOR GJENERAL I ENFANT TERRIBLE


Adria Ferries sponsor gjeneral i Enfant Terrible
Marrëveshja Treinitalia - Adria Ferries

LINJAT

Ancona Bari Durres

LINJA ANKONA-DÜRRES

Sherbim trejavor me nisje nga porti i ANCONES per DURRËSI ne diten e marte, te enjte dhe te shtune, kthimi nga porti i DURRESIT per ANCONA ne diten e merrkure, te premte dhe te diel.

Per informacione me te hollesishme vizitoni tabelen e orareve.

LINJA BARI-DÜRRESSherbim me nisje nga porti i Barit per Durres dhe nga porti i Durrsit per Bari. Sherbimi eshte perditor ne periudhe ne sezonit te larte dhe disa here ne jave ne periudhe e sezonit te ulet.

Per informacione me te hollesishme vizitoni tabelen e orareve.

   

INFORMACIONE

  • Cilet jemi
  • Kontakte
  • Privacy Policy