Tragetet

info booking adria ferries

E hene-e premte 8:30-13:00 14:30-19:00
E shtune 9:00-13:00

Linjat Itali-Shqiperi

  • nga Ancona

    Ancona - Durazzo
  • nga Bari

    Bari - Durazzo
  • nga Trieste

    Trieste- Durazzo

SHENIM! Kjo faqe  internet perdor cookies dhe teknologji te ngjashme. Nese nuk ndryshon parametrat te shfletuesit, persona pranon.