Adriaferries - 2004 / 2014 - 10 vjet Adriaferriesvideo tragetesh Adriaferrieskontakte tragetesh Adriaferries
AdriaferriesAdriaferriesLinjat - Ankona - Bari - DürresAnije TragetecargoCmime trageteshOrare trageteshPrenotim tragetesh

OFERTA DHE TE REJA!

TTG 2015 - RIMINI

TTG 2015 - RIMINI

TRENITALIA+ADRIAFERRIES

Marrëveshja Treinitalia - Adria Ferries

IMPORTANTE SAPERE CHE:

SHERBIM SMS


Servizio SMSLajmet me te reja menjehere ne telefonin tuaj

NA NDIQNI NE...


Adria Ferries FaceBookAdria Ferries su YouTubeAdria Ferries Twitter

AADRIA FERRIES SPONSOR GJENERAL I ENFANT TERRIBLE


Adria Ferries sponsor gjeneral i Enfant Terrible
Tragete Riviera del Conero
OFERTA TRAGETI - FAMILY - FAMILJA

Zbritje per familje me 2 te rritur+femije +auto

Per informacion telefononi zyren e prenotimit (+39 071 50211621), ose shkruani ne: booking@adriaferries.com ose prenoto on line.

tre pasagjere nga te cilet 2 te rritur dhe nje femije ne kabine te klasit te pare me dush dhe sherbime +auto

Cmimi i plote: Euro 685.7 --> Cmimi me skonto: Euro 591.2

OFERTA TRAGETI -GRUPE

Skonto nga 10 deri 30% per grupe me te pakten 10 persona pagues.

Tarifa te vecanta per ata qe udhetojne me me shume se 10 persona pagues..

Skonto nga 10 deri ne 30% per grupe me te pakten 10 pasagjere pagues qe kryejne udhetime me traget per Shqiperi.

10 pasagjere te rritur ne kabine dyshe te brendshme te klasit te pare me dush dhe sherbim +autobus.

Cmimi i plote: Euro 2.727,00 --> Cmimi me skonto: Euro 2.287,00.

P.S. Skontot e treguara nuk jane te mbledhshme me operta te tjera promocionale.

Per informacion telefononi zyren e prenotimit ( +39 071 50211621), ose shkruani ne: booking@adriaferries.com.

OFERTA TRAGETI-KTHIMI

Skonto 20% ne kthim per ate qe blen nje bilete V/A

Skonto 20% ne rrugen, e kthimit per pasagjeret dhe makinat perkatese,per ate qe blen nje bilete VAJTJE/ARDHJE.

Skonto 20% ne biletat vajtje ardhje per linjen Ankona-Durres-Ankona e Bari-Durres-Bari.

2 pasagjere te rritur ne kabine dyshe te brendshme te klasit te pare+auto:

Cmimi i plote: Euro 413.2 --> Cmimi me skonto: Euro 379.28

OFERTA TRAGETI - FEMIJE

Gratis femijet deri ne 4 vjec, gjysem cmimi nga 4 deri ne 12 vjec te pa mbushura.

Femijet nga 0 deri ne 4 vjec te pa mbushura falas ne linjen Ankona-Durres-Ankona e Bari-Durres-Bari(taksat te pa perfshira , pa te drejte shtrati ose poltrone).

Skonto 50% ne tragetet per Shqiperi per femijet nga 4 deri ne 12 vjec te pa mbushura.

4 pasagjere 2 te rritur dhe 2 femije ne kabine katershe te brendshme me dush dhe sherbime +auto.

Cmimi i plote: Euro 847 --> Cmimi me skonto: Euro 721.

P.S. Ne tarifat e femijeve aplikohen zbritjet e parashikuara.

   

INFORMACIONE

  • Cilet jemi
  • Kontakte
  • Privacy Policy